Sinds januari 2017 is CC Select een officiële partner van hrmforce en vertegenwoordigt zij hrmforce in België.

hrmforce biedt oplossingen op maat

Wij leveren software voor verschillende HRM-processen, zoals werving en selectie, ontwikkeling, inzetbaarheid en HR Analytics. Dit kan variëren van één enkele persoonlijkheidsvragenlijst of redeneertest tot een compleet instrument voor het verbeteren van de ontwikkeling en het verhogen van prestaties van medewerkers.

Met behulp van deze oplossingen helpen we u om uw organisatie efficiënter in te richten. Omdat we in elke stap van het HRM-proces ondersteuning bieden, garanderen wij een vlotte dienstverlening en een hoge kwaliteit.

Surf naar meer informatie of vraag direct een gratis demo aan.

Waarom CC Select?

Redenen waarom u ons kiest

Wij beschikken over een team van deskundigen met concrete ervaring in de overheidssector. Wij passen een multidisciplinaire aanpak toe vanuit onze expertise op verschillende domeinen: HR-deskundigen, organisatiedeskundigen, juristen, psychologen, ervaringsdeskundig en, communicatiedeskundigen, …Onze aanpak is pragmatisch, praktisch en doelgericht. Wij zijn soepel ingesteld en houden gedurende het totaalverloop van het project rekening met de behoeften van de klant. De lokale sector is onze ‘niche’-markt.